Hvis dit produkt ikke fungerer korrekt eller er defekt, skal du kontakte os, så sender vi en erstatning.

Forsendelsesomkostninger

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for retur. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Hvis du sender en vare over 500 DKK  skal du overveje at købe forsendelsesforsikring og bruge en sporbar forsendelsesservice.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet, udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi. Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld, for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Returneringsadressen er: Nymarks Alle 58, 8320 Mårslet, Danmark. Vi tager ikke imod returpakker sendt uden omdeling eller til pakkeshops. Aftal på forhånd din returnering ved at emaile os på: info@idelig.dk